Plan pentru Centrul Sucevei

Vezi clip-ul cu planul pentru această zonă

Trecerea Casei de Cultură în patrimoniul Primăriei și modernizarea ei:

Vreau să transferăm Casa de Cultură în patrimoniul Primăriei, pentru ca tu să te bucuri de evenimente culturale îmbunătățite și accesibile.

Modernizarea Parcului Șipote

Vreau să modernizăm Parcul Șipote, pentru ca tu să te bucuri de un spațiu verde revitalizat, ideal pentru recreere și relaxare.

Rezolvarea problemei cu murdăria creată de porumbeii de pe esplanadă

Vreau să rezolvăm problema murdăriei provocate de porumbei pe esplanadă, pentru ca tu să te bucuri de un spațiu public mai curat și plăcut.

Parcare supraterană pe structură metalică

Vreau să creăm locuri noi de parcare în Centru, pentru ca tu să te bucuri de accesibilitate și comoditate sporite atunci când vizitezi sau locuiești în zonă.

Amenajarea unei biblioteci în aer liber

Vreau să amenajăm o bibliotecă în aer liber în parcul din centru, pentru ca tu să te bucuri de lectură și învățare într-un mediu deschis și inspirator.

Crearea de ateliere pentru artiști pe esplanadă

Vreau să creăm ateliere pentru artiști pe esplanadă, pentru ca tu să te bucuri de artă și cultură într-un spațiu deschis, susținând creativitatea locală.

Centru Medical de Prim Ajutor

Vreau să construim un Centru Medical de Prim Ajutor în Centru, pentru ca tu să beneficiezi de asistență medicală rapidă și eficientă în inima orașului.

Amenajarea unui spațiu de tip „Părintele și Copilul”

Vreau să amenajăm un spațiu de tip „Părintele și Copilul”, pentru ca tu să petreci timp de calitate cu cei mici într-un cadru sigur și distractiv.

Vezi și alte cartiere

Vezi planul pentru fiecare cartier din Suceava. Vrem să facem din Suceava un oraș important pentru România.

Fii la curent
cu ultimele propuneri